金沢の有機小麦を使った多聞のパンケーキ

金沢の有機小麦を使った多聞のパンケーキ
国産蜂蜜とブルーベリーソース添え

Tamon pancake, using Kanazawa-made organic wheat

金沢産有機小麦を使ったフワフワで優しい食感に仕上げた優しい甘みのパンケーキです。

Pancake made of Kanazawa made organic wheat, with an airily tender sweetness.

¥980
加賀藩前田家伝来五色フルーツのパンケーキ

加賀藩前田家伝来五色フルーツのパンケーキ国産蜂蜜添え

5 colored fruit pancake from the Kaga domain Maeda family

金沢で古くから伝わる五色生菓子をイメージした5種類のフルーツがたっぷりの贅沢な一品です。

Inspired from the Kanazawa traditional five colored Japanese sweet, a rich pancake using 5 different fruits.

¥1,280
 

季節のスペシャルパンケーキ

Season of special pancake

季節のスペシャルパンケーキ
クリスマスパンケーキ[1日限定20食 ]

Seasonal special pancakes
Christmas pancakes
[Limited to 20 serves per day]

芳醇な甘みのホワイトチョコソースに覆われたふわふわパンケーキに添えたのは 金沢の冬の風物詩「雪吊り」をイメージした自家製スティックパイ。 4種のベリーコンポートの甘酸っぱさとフレッシュなイチゴの甘みが優しい食感のパンケーキとよく合います。クリスマスシーズンにふさわしいプレミアムなパンケーキを、ぜひお楽しみください。

Limited to 20 serves per day A fluffy pancake covered with whipped white chocolate cream. Homemade stick pie which imaged Kanazawa’s winter sensation “YUKI-TSURI“, The sweet and sour taste of tberry compote and fresh strawberry best much with the fluffy pancake. Please have a premium pancake suitable for Christmas season.

¥1,280
五郎島金時のモンブランパンケーキ

五郎島金時のモンブランパンケーキ

Mont Blanc pancake with Goroujima sweet potato

加賀野菜の代表格「五郎島金時」で作るモンブランはもちろん自家製です!

This Mont Blanc using Kaga's representative vegetable "Gorou kintoki (sweet potato)" is of course homemade!

¥1,180
能登大納言あずきのパンケーキ 抹茶アイス添え

能登大納言あずきのパンケーキ 抹茶アイス添え

Notodainagon pancake with matcha ice cream

自家製能登大納言の絶品小倉あんと抹茶アイスを絡めてお楽しみください。

Please enjoy the fabulous combination of the homemade notodainagon ogura-an (red bean paste) and matcha ice cream.

¥1,180

エッグベネディクトパンケーキ 
サラダ添え

Eggs benedict pancakes

たっぷりとかけられた自家製濃厚オランデーズソースに半熟ポーチドエッグが上品かつカジュアルな味わい。ベーコンと厚切りトマトも相まって食べ応え十分な一皿です。

A fluffy pancake covered with freshly poached eggs, award-winning Hollandaise sauce and beacon, tomato.

¥1,280

自家製濃厚チーズケーキ ブルーベリーソース添え

Homemade rich cheesecake with blueberry sauce

生クリームとクリームチーズをたっぷりと使用し、小麦粉には金沢産有機小麦、アクセントに奥能登海水塩を加え、濃厚でクリーミーな口当たりに仕上げています。

Plenty of fresh cream and cream cheese are used in this cake. Organic wheat made in Kanazawa was used for flour.Salt from Noto area has been added to the accent of the cake.Rich and creamy taste is the feature.

¥500
多聞の自家製なめらかプリン 加賀棒茶ソース添え

多聞の自家製なめらかプリン 加賀棒茶ソース添え

Homemade pudding with Kaga-bocha cream sauce

低温でじっくり焼き上げ濃厚でなめらかな食感に仕上げました。加賀棒茶のクリームソースとご一緒にどうぞ

Baked carefully at low temperature Finished in a thick and smooth texture,together with kaga-bocha cream sauce.

¥400

トッピング

Topping

国産百花蜂蜜
Japanese pure hundred flower honey

バニラアイス
Vanilla cream

ホイップクリーム
Whipped cream

各¥100

お飲物Drink

コーヒー

Coffe

コーヒー
Coffe
¥400
アイスコーヒー
Iced coffe
¥400
エスプレッソ
Espresso coffe
¥450
カフェラテ
Latte
¥500
アイスカフェラテ
Iced latte
¥500
カプチーノ
Cappuccino
¥500
アイスカプチーノ
Iced cappuccino
¥500

紅茶

Tea

ストロベリーブレンドティー
Strawberry blend tea
¥500
ジャスミンブレンドティー
Jasmine blend tea
¥500
ローズブレンドティー
Rose blend tea
¥500
アイスフレーバーティー
Iced flavor tea
¥500

チョコレートドリンク

Chocolate drink

チャイ
Chai
¥600
ホットチョコレート
Hot chocolate
¥600

ソフトドリンク

Soft drink

多聞のレモネード
Tamon lemonade
¥500
バナナシェイク
Bananashake
¥500
黒蜜きな粉豆乳
Brown sugar syrup roasted soy flour soy milk
¥500
オレンジジュース
Orange juice
¥400
アップルジュース
Apple juice
¥400
グレープフルーツジュース
Grapefruit juice
¥400
コーラ
Coke
¥400
ジンジャエール
Ginger ale
¥400

地サイダー

Local cider

奥能登の塩サイダー
Okunoto 'Salt cider'
¥450
能登の里山サイダー 青のしずく
Noto satoyama'Blueberry cider'
¥450
金沢湯桶サイダー 柚子乙女
Yuwaku onsen 'Citron cider'
¥450

スパークリングワイン

Sparkling wine

グラススパークリング 白
Glass sparkling wine 'White'
¥600
グラススパークリング ロゼ
Glass sparkling wine 'Rose'
¥600
ピエール・ゼロ ブラン・ド・ブラン(200ml)
Pierre zero Blanc de Blancs
¥780

自家製サングリア

Homemade sangria

自家製赤ワインのベリー系サングリア
Homemade red wine berry sangria
¥650
自家製赤ワインの柑橘系サングリア
Homemade red wine citrus sangria
¥650
自家製白ワインのトロピカル系サングリア
Homemade white wine tropical sangria
¥650
自家製白ワインの柑橘系サングリア
Homemade white wine citrus sangria
¥650

クラフトシードル

Craft cider

アップルシードル
Apple coder
¥780
アップル&ジンジャーシードル
Apple and ginger cider
¥780